MAAND ARCHIEF

Ouders

 

Wij vinden het van belang om contact met alle ouders te onderhouden. Als ouders gescheiden zijn vraagt het van u en van ons extra alertheid. In juli 2017 heeft stichting Keender haar beleid op het gebied van informatievoorziening geactualiseerd. Het is voor de school en voor de groepsleerkracht niet mogelijk om ervoor te zorgen dat alle informatie ook bij beide ouders terecht komt. Wij vragen daarom uw medewerking. De leerkrachten gaan bij voorkeur met beide ouders en het kind in gesprek. We gaan ervan uit dat de verzorgende ouder, de niet verzorgende ouder informeert over de datum waarop de gesprekken op school plaats vinden. Lukt het niet om samen in gesprek te gaan, dan kunt u een  andere afspraak maken met de leerkracht. Wanneer twee gesprekken nodig zijn, kiezen we ervoor om het kind bij één gesprek aanwezig te laten zijn.

Alle ouders van de kinderen uit de groepen 1 en 2 en de ouders van de kinderen die in het nieuwe schooljaar bij ons op school in groep 1 starten, worden uitgenodigd voor een informatie avond. Na een gezamenlijke ontvangst maakt u kennis met de leerkracht(en) van uw kind en hoort u praktische zaken die van belang zijn voor een fijne start op onze school.

De informatieavond voor de groepen 3 t/m 8 wordt vervangen door een kennismakingsgesprek aan het begin van het schooljaar, waarin u op papier de belangrijkste zaken met betrekking tot het leerjaar van uw kind meekrijgt. Deze informatie is op de website geplaatst onder ‘groepen’. De leerkrachten van groep 8 nodigen u in september uit voor een informatieavond met betrekking tot het voortgezet onderwijs.

CONTACT

Basisschool Holthuizen
Holthuizerstraat 12
7482 ET Haaksbergen
Tel.: 053 - 572 39 93
Verstuur mail